Parisian.dk - Et blogunivers og en guide i en og samme side...
1027
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1027,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Parisian.dk

  Sascha’s Parisian

  Jeg skal før præsentationen meddele at Sascha og jeg danner par. Dette gør at samarbejdsbeskrivelsen på denne opgave om parisian ikke kan laves helt objektiv. J

  Sascha flyttede med mig til Paris, og ville i den forbindelse gerne have sin egen blog, hvor både hende liv men også diverse seværdigheder skulle nedskrives og deles med alle der måtte være interesseret.

  Udtrykket og selve præsentationen af siden betød utrolig meget. Ligeledes skulle der også gerne være en klar skillelinie mellem de personlige indlæg og indlæggene omkring seværdighederne i Paris. Dette, synes jeg selv, vi fik løst på en rigtig fin måde. Udover udseendet var SEO delen naturligvis også vigtig. Siden skal kunne findes og opdages. Specielt de små tips til Paris, ved vi der er stor efterspørgsel på. Derfor skulle en søgning på google med tiden gerne vise parisian.dk højt oppe på listen. Sascha er derfor blevet sat ind i hvordan SEO arbejdet virker, både på hendes side men også hvordan du påvirker den gennem andre.

   

  Skal du på en tur til Paris, eller vil du blot læse mere om hendes tanker og mening om livet i udlandet kan du besøge hendes side her:

   

  Parisian.dk

  Kategori
  Hjemmesider
  Tags
  Blog, design, hjemmeside, Ny hjemmeside, opgave, paris, parisian, skribbent