Sundby friskole fik en ny hjemmeside! Skal du være den næste?
1130
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1130,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

  Sundby Friskole var forældet

  Sundby friskole kontaktede mig, da deres hjemmeside, sagt med deres egen ord, var håbløst forældet. Vi gik derfor straks i dialog for at få afklaret hvilke ønsker og krav de havde til en ny hjemmeside. Vi kunne hurtigt blive enige om at siden skulle gøres mere overskuelig. Skolen har rigtig mange informationer til forældre og børn. Samtidig ville de også gerne gøre det nemmere for forældre og dem selv at kunne vise billeder fra dagligdagen på skolen.
  Dette skulle løses på en måde der gjorde det overskueligt og lækkert at se på for den besøgende.

  Hele dialogen med skolen, gik meget smertefrit, og der gik ikke længe før vi havde en skitse, jeg kunne begynde at arbejde med. Efter sidens offentliggørelse, har det været en fornøjelse at følge sidens udvikling. Skolen har fået en professionel fotograf til at tage smukke billeder, der virkelig løfter siden udseende.

  Du kan se og følge livet på Sundby friskole

   

  sundby-friskole.dk

  Kategori
  Hjemmesider
  Tags
  friskole, hjemmeside, opgaver, skole